Jikiden Reiki

Jikiden Reiki is Reiki in zijn puurste vorm, zoals Ushi Sensei, de grondlegger van de methode, het heeft bedoeld. Reiki is een verrijking en een welkome aanvulling op onze westerse manier van denken en doen.

Reiki is effectief bij symptomen van fysieke of mentale overbelasting, vermoeidheid, herstel na operaties of ingrijpende gebeurtenissen.

Het is een laagdrempelige vorm van ondersteuning van (genezings)processen.

Tijdens de behandeling, die vaak meer dan anderhalf uur duurt, ligt u gekleed en ontspannen. Alleen de schoenen gaan uit. De behandeling vindt plaats door handposities en u ervaart soms sensaties zoals temperatuurverschillen of tintelingen op de plekken die behandeld worden. Na afloop bent u ontspannen en is het verstandig water of thee te drinken.

Op vrijdagavonden (zie agenda) zijn er oefenavonden voor iedereen die ooit een Reiki cursus gedaan heeft. Een prima manier om het weekend ontspannen te beginnen en meer te leren over Reiki.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).

Wellness Praktijk Lali is Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG, is aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschikt over een klachtenprocedure & -functionaris bij Quasir B.V.  

Wellnesspraktijk Angelika is Wkkgz geregistreerd en opgenomen in het gelaagd register van het NIBIG, is aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschikt over een klachtenprocedure & -functionaris bij Quasir B.V.  

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland    

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com