Mijn naam is Lali en ik ben Masseuse, Spiritual Master, LIfe School Teacher en Levens en Soul Coach, mijn specialiteit is levensintelligentie.

Na 25 jaar massage ervaring is voor mij de tijd gekomen om een eigen plek te creëren en aan mensen de tijd en de aandacht te geven die ze verdienen.       Aandacht voor hun welzijn. Tijd die vaak zo node gemist wordt.

“Ontspanning, rust, ruimte, vertrouwen, troost,  warmte ...” zijn  enkele woorden die ik in de loop der jaren van mijn klanten heb gehoord. Sommige zeggen zelfs dat ik gouden handen heb. Ik geloof dat mijn handen niet anders zijn dan de handen van andere masseurs die liefde hebben voor hun vak.

In de loop van de tijd heb ik gemerkt dat sommige mensen behoefte hebben aan het antwoord op bepaalde vragen, levensvragen. Als u deze behoefte heeft kun u ook bij me een coaching gesprek boeken, voor meer informatie kunt u op de "Coaching"  knop klikken. 

Er is ook de mogelijkheid om een LIfe School cursus bij ons te volgen. De cursus bestaat uit 7 workshops. Deze cursus kunt je zien als een reis door je leven, een herontdekking van wie je bent en je potentieel. 

Voor meer informatie kunt u op de knop klikken.

 

​Als u vraagt: waarom zal ik naar Lali gaan? Mijn antwoord is: niet denken, maar voelen! Uw lichaam geeft aan wat nodig is en spreekt duidelijke taal.

Volg u hart, dat is mijn beste raad.

Ik ben er klaar voor, ben u dat ook? Zo gaan we beginnen. Wat kan ik voor u doen?

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS)

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland  

 

Klachten en geschillen

Wellness Praktijk Lali  en Wellnispraktijk Angelika zijn Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG en aangesloten bij de NIBIG Geschilleninstantie. Heeft u een klacht over de geboden zorg, bespreek dat met ons. Mocht u dat niet prettig vinden, kunt u  gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris of u kunt zich wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij wij zijn aangesloten. Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure. 

 

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com