Vanaf april 2019 verzorg ik weer de Reiki behandelingen en oefenavonden.

Bovendien is de praktijk uitgebreid met Opstellingen en Inspiratiewandelingen.

Mensen komen in de moderne tijd veel aandacht te kort. Zorgverleners hebben weinig tijd en u wilt een ander niet lastig vallen met uw ongemakken of vragen.

Jikiden Reiki is effectief bij symptomen van fysieke of mentale overbelasting, vermoeidheid, herstel na operaties of ingrijpende gebeurtenissen.

Het is een laagdrempelige vorm van ondersteuning van (genezings)processen. Tijdens de oefenavonden (zie agenda) kan iedereen die een Reiki cursus heeft gevolgd zijn/haar kennis opfrissen of verdiepen. ​

Loopt u vast? komt u niet verder met een vraag? Laat dan uw intuïtie spreken!

Opstellingen of inspiratiewandelingen zijn methoden om de kennis die u heeft aan te spreken en zichtbaar te maken.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).

Wellness Praktijk Lali is Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG, is aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschikt over een klachtenprocedure & -functionaris bij Quasir B.V.  

Wellnesspraktijk Angelika is Wkkgz geregistreerd en opgenomen in het gelaagd register van het NIBIG, is aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschikt over een klachtenprocedure & -functionaris bij Quasir B.V.  

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland    

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com