Alleen op dinsdag: Reiki behandelingen na telefonische afspraak. Kan ook op afstand.

Opstellingen en Inspiratiewandelingen zijn alleen mogelijk in een 1 op 1 contact waarbij we anderhalve meter afstand aanhouden.

Mensen komen in de moderne tijd veel aandacht te kort. Zorgverleners hebben weinig tijd en u wilt een ander niet lastig vallen met uw ongemakken of vragen.

Jikiden Reiki is effectief bij symptomen van fysieke of mentale overbelasting, vermoeidheid, herstel na operaties of ingrijpende gebeurtenissen.

Het is een laagdrempelige vorm van ondersteuning van (genezings)processen.  ​

Loopt u vast? komt u niet verder met een vraag? Laat dan uw intuïtie spreken!

Opstellingen of inspiratiewandelingen zijn methoden om de kennis die u heeft aan te spreken en zichtbaar te maken.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS)

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland  

 

Klachten en geschillen

Wellness Praktijk Lali  en Wellnispraktijk Angelika zijn Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG en aangesloten bij de NIBIG Geschilleninstantie. Heeft u een klacht over de geboden zorg, bespreek dat met ons. Mocht u dat niet prettig vinden, kunt u  gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris of u kunt zich wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij wij zijn aangesloten. Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure. 

 

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com