Opstellingen

Familieopstellingen kennen de meeste mensen wel, maar wist u dat veel vragen met behulp van opstellingen bekeken kunnen worden? En dat het daarvoor niet nodig is om dit met meer mensen (representanten) te doen?

Angelika heeft vele jaren ervaring met opstellingen, onder andere voor organisaties. De opleiding, in de traditie van Bert Hellinger, voltooide zij in 2004, In de loop der tijd verplaatste de vraagstelling naar allerlei zaken waar men tegenop kan lopen in het leven.

U hoeft niet uw hele doopceel te lichten, wel een korte omschrijving geven en een heldere vraag formuleren.

Een opstelling kan binnen een half uur afgelopen zijn, maar soms is meer tijd nodig.

Een kwestie waar u telkens weer tegenaan loopt en die u van alle kanten bekeken hebt, maar waarbij nooit een blijvende verandering tot stand komt leent zich vaak uitstekend voor een opstelling.

Omdat het een één op één situatie betreft zijn de kosten voor een opstelling zeer schappelijk.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).

Wellness Praktijk Lali is Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG, is aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschikt over een klachtenprocedure & -functionaris bij Quasir B.V.  

Wellnesspraktijk Angelika is Wkkgz geregistreerd en opgenomen in het gelaagd register van het NIBIG, is aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschikt over een klachtenprocedure & -functionaris bij Quasir B.V.  

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland    

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com