Opstellingen

Familieopstellingen kennen de meeste mensen wel, maar wist u dat veel vragen met behulp van opstellingen bekeken kunnen worden? En dat het daarvoor niet nodig is om dit met meer mensen (representanten) te doen?

Angelika heeft vele jaren ervaring met opstellingen, onder andere voor organisaties. De opleiding, in de traditie van Bert Hellinger, voltooide zij in 2004, In de loop der tijd verplaatste de vraagstelling naar allerlei zaken waar men tegenop kan lopen in het leven.

U hoeft niet uw hele doopceel te lichten, wel een korte omschrijving geven en een heldere vraag formuleren.

Een opstelling kan binnen een half uur afgelopen zijn, maar soms is meer tijd nodig.

Een kwestie waar u telkens weer tegenaan loopt en die u van alle kanten bekeken hebt, maar waarbij nooit een blijvende verandering tot stand komt leent zich vaak uitstekend voor een opstelling.

Omdat het een één op één situatie betreft zijn de kosten voor een opstelling zeer schappelijk.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS)

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland  

 

Klachten en geschillen

Wellness Praktijk Lali  en Wellnispraktijk Angelika zijn Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG en aangesloten bij de NIBIG Geschilleninstantie. Heeft u een klacht over de geboden zorg, bespreek dat met ons. Mocht u dat niet prettig vinden, kunt u  gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris of u kunt zich wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij wij zijn aangesloten. Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure. 

 

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com