Ligconcert

Wellness Praktijk Lali organiseert ligconcerten met klankschalen en edelstenen.

De klankschalen en de andere klank instrumenten hebben een bepaalde trilling die onze innerlijke wereld raakt van één of andere manier.  

De edelstenen hebben ook een trilling die verbonden is met hum vorming, kleur en stelsel. Ze ondersteunen ons in onze processen.

De beleving van een sessie waar edelstenen en klanken gecombineerd  worden is een prachtige reis naar onze innerlijke wereld die dichter bij onszelf brengt.

De concerten worden één keer per maand op vrijdag  in Vinkeveen georganiseerd en de prijs is 15€ p.p.

Privé-concerten worden in onze praktijk gegeven en de prijs is 25€ p.p.

Wil je deze bijzondere beleving meemaken? stuur maar een bericht om verder te informeren over data en mogelijkheden. Onze eerste concert is vol geboekt. Je kan  voor de volgende op 6 september inschrijven via de knop onder, aub.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS)

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland  

 

Klachten en geschillen

Wellness Praktijk Lali  en Wellnispraktijk Angelika zijn Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG en aangesloten bij de NIBIG Geschilleninstantie. Heeft u een klacht over de geboden zorg, bespreek dat met ons. Mocht u dat niet prettig vinden, kunt u  gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris of u kunt zich wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij wij zijn aangesloten. Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure. 

 

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com