Inspiratiewandelingen

 

Laat uw intuïtie spreken en laat u daarbij inspireren door de natuur. De uitkomsten zijn vaak verrassend:

ontroerend, grappig. Als u de verbinding tot stand brengt tussen intuïtie en verstand, tussen het bewust en het onderbewuste deel in uzelf komt u tot nieuwe inzichten. Het is niet zo moeilijk als u denkt!

Terwijl we wandelen zijn we ongemerkt ook lekker fysiek bezig, dus gezond.

Angelika maakt van de wandeling een feestje met wat lekkers te eten en te drinken onderweg. We wandelen in een kleine groep van maximaal 6 personen in een privé bos. 

Met heen- en terugreis en pauze kunt u rekenen op een dagdeel, waarvan we 2 uur wandelen in een rustig tempo. We leggen ongeveer 7,5 km af.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).

Wellness Praktijk Lali is Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG, is aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschikt over een klachtenprocedure & -functionaris bij Quasir B.V.  

Wellnesspraktijk Angelika is Wkkgz geregistreerd en opgenomen in het gelaagd register van het NIBIG, is aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschikt over een klachtenprocedure & -functionaris bij Quasir B.V.  

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland    

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com