Inspiratiewandelingen

 

Laat uw intuïtie spreken en laat u daarbij inspireren door de natuur. De uitkomsten zijn vaak verrassend:

ontroerend, grappig. Als u de verbinding tot stand brengt tussen intuïtie en verstand, tussen het bewust en het onderbewuste deel in uzelf komt u tot nieuwe inzichten. Het is niet zo moeilijk als u denkt!

Terwijl we wandelen zijn we ongemerkt ook lekker fysiek bezig, dus gezond.

Angelika maakt van de wandeling een feestje met wat lekkers te eten en te drinken onderweg. We wandelen in een kleine groep van maximaal 6 personen in een privé bos. 

Met heen- en terugreis en pauze kunt u rekenen op een dagdeel, waarvan we 2 uur wandelen in een rustig tempo. We leggen ongeveer 7,5 km af.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS)

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland  

 

Klachten en geschillen

Wellness Praktijk Lali  en Wellnispraktijk Angelika zijn Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG en aangesloten bij de NIBIG Geschilleninstantie. Heeft u een klacht over de geboden zorg, bespreek dat met ons. Mocht u dat niet prettig vinden, kunt u  gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris of u kunt zich wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij wij zijn aangesloten. Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure. 

 

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com