Behandelingen

Massage

Als u naar de definitie van massage zoekt, zult u er vele vinden. Mijn overtuiging is dat de kwaliteit van de massage bepaald wordt door de handen van de masseur en de intentie die erachter zit. Een warme, aandachtige en liefdevolle aanraking kunnen een gespannen lichaam laten ontdooien. De aanraking nodigt uit tot rust.  De aandacht is een intiem gesprek geworden tussen de handen van de masseur en de mens die op de massagetafel ligt. Dit gesprek heeft een intentie, een doel. De spieren komen los, het hoofd gaat leeg, de adem zakt en de mens vind zijn verdiende rust. Alles gericht op uw welzijn.

Reiki

Reiki is effectief bij symptomen van fysieke of mentale overbelasting, vermoeidheid, herstel na operaties of ingrijpende gebeurtenissen. Een behandeling duurt 30-90 minuten en is niet belastend. Men hoeft alleen schoenen en jas uit te doen. Reiki kan veel betekenen als ondersteuning van (genezings)processen. Door het werken op energetisch niveau ontstaat een betere balans.

Klankschaalsessie

Tijdens de klankschaalsessie stem ik me af op de energie van de aanwezigen in de zaal. Voor een klankmeditatie worden klankschalen gebruikt. Het geluid van de klankschalen dringen diep in het lichaam; spanningen komen los door de trilling. Het effect is een diepgaande ontspanning op lichamelijk en geestelijk niveau. Heerlijk om te ervaren.

Meditatie

Meditatie is een zeer speciaal woord. Het kan worden geïnterpreteerd als  bezinnen; in contemplatieve overdenkingen verzonken zijn; in gedachten verzonken zijn; nadenken; overdenken; zich concentreren op zijn innerlijk; enz.. Er is geen definitie die de volle waarheid over meditatie kan bevatten.  Het is meer de uitdaging om  de weg te bewandelen  naar de betekenis voor uzelf.  Er is de mogelijkheid om een dag per week  samen te mediteren.

Broedplaats Vinkeveen

Herenweg, 63 C2

3645 DG Vinkeveen 

Privacyverklaring

Wellness Praktijk Lali is aangesloten bij De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS)

Wellnesspraktijk Angelika is aangesloten bij Jikiden Reiki vereniging Nederland  

 

Klachten en geschillen

Wellness Praktijk Lali  en Wellnispraktijk Angelika zijn Wkkgz geregistreerd in het gelaagd register van het NIBIG en aangesloten bij de NIBIG Geschilleninstantie. Heeft u een klacht over de geboden zorg, bespreek dat met ons. Mocht u dat niet prettig vinden, kunt u  gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris of u kunt zich wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij wij zijn aangesloten. Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure. 

 

  • Facebook Social Icon

    © 2017  WellnessPraktijk  Lali en Angelika. Proudly created with Wix.com